29. dec. 2010

Mads Langer - Fact-Fiction

Spa- dag.

Måske kender I det selv....For meget at se til, en mand der arbejder rigtig meget, altid MOR.....Og, ved gud, det er lige hvad jeg allerhelst vil her i livet, men en lille pause en gang imellem, det er altså bare fantastisk. Så da min søde mand havde sin første fridag i lang tid, valgte han at ta´børnene med på julegave-bytte-shoppe-tur, så jeg havde huset for mig selv en hel eftermiddag......jyppiiikaiyaaaa.....Motherfuc....Det var FAB!

Hellesø.





Billeder fra en dejlig dag ved Hellesø, hvor ungerne og jeg var på besøg hos min veninde Rikke, hendes mand Lars og deres to dejlige piger. Min indre Mikkeline Kirkegaard buldrede for at komme ud, men for mange barndomsminder om brækkede arme, fik mig tæmmet! Det er der nok mange der er glade for idag, ikke mindst min ældste datter, der synes jeg er pinlig bare jeg trækker vejret.

1. dec. 2010

Nature rules!



Temaet for min jul i år er "Nature rules". Materialer hentet ind fra skoven kombineret med alt mit antikke julepynt i  fattigmands sølv, som jeg har samlet igennem mange år, så kan det godt blive jul for min skyld.