31. mar. 2011

White collar.






Jeg har de sidste par dage luftet den hvide krave på mit job. Jeg må åbenbart være gået langt væk fra min personlige stil for det har da godt nok udløst forskellige reaktioner. Men en ting er sikkert....Hvis Alexa Chung synes det er hot, så ER det hot! Og så er jeg ikke for fin til at kalde mig en "fashion sucker" eller en Alexa wannabe!
De to øverste skjorter er budget køb fra Gina tricot www.ginatricot.com, nummer 3 er fra Alexander Wang´s T line, og sidst men ikke mindst den ærmeløse skønhed fra The Row hos www.net-a-porte.com

27. mar. 2011

Spot on.


Som noget nyt vil jeg her på bloggen sætte spot på en lækkert outfit og komme med links til hvor man selv kan erhverve sig sagerne, eller et billigere alternativ. Så here goes: I denne uge er valget faldet på Anne Louise´s sort/hvide sag fra hende optræden med Fallulah i X-factor finalen. Kjole og sko er såmænd begge dele fra Zara, som kan besøges online her: www.zara.com, og begge dele til en yderst rimelig pris. Halskæden har jeg ikke haft held med at finde ud af hvor kommer fra, men lur mig om det ikke er en ny sommer-sag fra Monies....Alternativet er fra www.laurtiz.dk hvor rav smykker sælges på auktion som aldrig før.

Læbe namnam....



Selvfølgelig skulle jeg da lige prøve den "hypede" læbepomade fra EOS, som til og med ligner et påskeæg. Og skuffet det blev jeg ikke....Laber indpakning til en super læbepomade....Win win!

New in:



 Den opmærksomme læser ved allerede at jeg er ret vild med Carin Wester´s design. Stor var glæden da jeg fik fingre i disse skønheder på Trendsales til en rigtig fin pris. Så mangler vi bare lidt flere varmegrader og en pedicure til Moi!!

21. mar. 2011

Fredag i farver....


Astrid´s 6 års fødselsdag, som teselskab med veninderne. Vi gav den max. gas med farverne, og det er  ellers ikke min stærke side. Men skal der være fest, så lad der være fest....

Funky little MONKI....


Jeg er en sucker for sort, og er egentlig ikke ret glad for foråret, altså når det kommer til tøjet anyway...Her er lidt sorte lækkerier fra MONKI, og en ting der er helt sikkert er at jeg skal eje de sandaler!!!

19. mar. 2011

Hjælp Japan.

Skynd dig hjem til mig....

Mummy rescue...


Min søde mand er pt. indlagt efter at ha´gennemgået en større operation, og jeg er derfor "single mom" i en periode. Jeg har lige bestilt disse sager på www.greenskin.dk i et forsøg på at komme nogenlunde rynke fri gennem de næste par måneder.....(og nu ville nogen nok tilføje....to late, penge ud af vinduet...men jeg gi´r det nu et "go" anyway.)

16. mar. 2011

Forår i pixi format.

Mine søde små tøser vovede sig en tur ud i eftermiddag, efter en omgang influenza, og kom ind til moi med disse skønheder. Foråret lurer lige om hjørnet!

Red alert.

Så sidder man pludselig her og kigger efter røde jeans på nettet.....Hvad fan...skete der lige der??? Men noget tyder på at det er en sommer trend der, indledt af Hr. Kronprins, er kommet for at blive.

15. mar. 2011

Orange is the new black.

1. OPI.
2. Uslu Airlines
3. Pieces.
4. Topshop.
5. Essie.
Neon-agtige blok farver bliver altså bare "the shit" denne sommer. For os der lig´som har været gennem det der 80´er neon halløj,  mærket det på egen krop, og hvad dertil hører af traumer, er lidt neon-orange altså et rigtig godt bud på at være lidt fremme i bussen uden at gå "all-in" med plastik hoops og andet 80ér gear. Her er bud på den labre lak i forskellige prisniveauer, og uanset pris er jeg ret sikker på at den vil klæde en sol-brun sommer hud.

Style in!

Se det her, det er tøj der sidder lige i skabet efter min mening! Farverne, materialerne, snit....I LOVE IT ALL!!! Og jeg vil gerne ha' det hele.....Det kommer nok ikke til at ske lige idag anyway, hvor jeg er hjemme med syge børn.....Hele 3 af slagsen....Kommer der mon flere til....? Det håber jeg ikke, men nyder istedet at sidde her og drømme lidt. Kig selv forbi www.stylein.com, og se iøvrigt hvor smart de har lavet det på hjemmesiden, hvor man kan se tøjet på "live".

13. mar. 2011

Ohøj sømand.


Først på ugen lavede jeg et indlæg om sommertøj til piger fra Zara. Nu er det blevet drengenes tur til at "blive straffet" med mit yndlings -sommer -børne outfit: sømands-looket. Det må være alle mine egne dejlige barndomsminder fra sommerferier på havet, der her gjort mig til en "sucker" for dette look.

Som lovet:

Som jeg tidligere fortalte har jeg brugt en del tid på at "lave" nyt værelse til Astrid. Hun blev 6 år i fredags, og det højeste ønske var et nyt værelse "sådan et som skolepiger har..." Hmmmm....tænke, tænke....Et køkken og et hus til Petshop dyrene var et højt ønske, så det her er hvad jeg kom frem til. Astrid er lykkelig og så kan mor vel ikke ønske sig meget mere! Maling og tapet er fra Flügger, æskerne fra Bungalow, lampe fra Muuto og Girly Hurly, skammel fra Tolix, sengetøj fra Føtex og wall-stickers brugt som kogeplader og det store A er fra wall-company. Køkkensagerne er fra Ikea.

8. mar. 2011

Girls room...

Min lille Astrid har fødselsdag på fredag....6 år...Så ved man et eller andet...Hun har ønsket sig mange fine ting, bla. en skoletaske, en stjerne-kikkert og så lige frugter i mor´s turban....Et nyt værelse! Jubiii. Jeg er igang med den helt store re-dekoration, og jeg tror det bliver top-lækkert! I skal nok få billeder, når hun har "åbnet" pakken!

6. mar. 2011

Jubiiii...


Lørdag morgen, hvor jeg stadig havde en lille brandert på, kom pakkeposten med disse to fantastiske prints fra Therese Sennerholdt, som jeg før har blogget om. Så jeg har hamret og banket hele lørdagen, for at få dem op. Det er nærmest første gang i de 10 år vi har boet i vores nuværende hus, at vi har haft noget på væggene. På det øverste står der: Karma is only a bitch if you are, og på det nederste: If you
don´t mean what you say, shut the fuck up plaese! Jeg eeeelsker dem, og vil gerne be´om flere!

Sommer piger...


Nu kan det ikke vare længe før det bliver lidt varmere....Håber jeg! Jeg elsker det sailor inspirerede look til ungerne om sommeren. (Jeg er ikke sikker på at mine børn er helt så begejstret..) På ZARA´s nye online shop har jeg fundet nogle bud på en laber sommer garderobe til de unge damer, oven i købet til rigtig gode priser....Så kan der jo også blive lidt til mor! www.zara.com

3. mar. 2011

Lidt mere Oscar...





Gravide Natalie Portman havde boycut´et designeren John Galliano for Dior, som hun ellers er muse for, pga.skandalen om hans anti-semitiske udtalelser der iøvrigt har fået den ikoniske designer fyret fra det franske modehus. Smukke Anne Hathaway dukkede selvfølgelig op med hendes "hus-designer" Valentino under armen. Og så, efter min mening, aftenens smukkeste dame; selveste Helen Mirren der jo overrakte Oscar´en til Susanne Bier. Hun dræbte ordsproget "Age before beauty" denne aften, for selv med hendes fremskredne alder, skinnede hun meget mere end alle de yngre skønheder tilsammen! Sidst men ikke mindst Colin Firth med frue.....Det var nok en "håndtaske" de fleste kvinder gerne ville have under armen. Colin Firth modtog jo selv en Oscar for "Bedste mandlige skuespiller" for sin rolle i   "King´s speech"som vistnok har premiere i DK netop idag.

The perfect LBD.

Mange kvinder bruger ret lang tid på jagten på den perfekte "Little black dress"(det er incl. Moi) Denne skønhed fra Stella Nova synes jeg virkelig ligger sig i "Den gule trøje" i det samlede felt. De smukkeste blonder, det perfekte snit og så de fine afrundede blonde kanter....Ummm, den er smuk! Se den her: www.styledelux.com Prisen, skulle jeg lige hilse og sige, er heller ikke så skidt. 1599,- for livslang kærlighed.