25. aug. 2011

Efterårs- laber på budget





Hurra, der er stadig håb for fattigrøve....Altsammen high-street.
Ring: ASOS. Cardigan: Topshop. Strømpebukser: ASOS. Taske: ZARA og Nederdel: H&M

21. aug. 2011

Kuk Kuk



Bukser: ASOS, Strik: H&M, Sko: Pretty Ballerinas, Clutch: Zara, Ring: Maria Black, Armcuff: GlitterTrend, Lak: Chanel Shanghai Red.

Mine Birger darlings.


Malene Birger finder på ballade til min pengepung hver sæson.....Kjolen og tørklædet er to af mine absolutte farvoritter.

12. aug. 2011

Så er "efterårsferien" slut.


På vej på job.....  Det er altid skønt at komme igang med dagligdagen igen, men jeg har godt nok tænkt, at hvis det er det sidste vi har set til sommeren, så har vi en meget lang vinter foran os. 
Jeg trænger til en eksotisk ferie....mangler bare en sponsor, så er jeg den der er smuttet.
Skjorte: Second hand, Strik: Zara, Jeans: Cheap Monday, Sko: Pretty Ballerinas, Taske og armbånd: Yvonne Koné.

New in hos Topshop







Lækkerier som alt sammen er nyt hos www.topshop.com Så skulle man vist være nogenlunde "godt klædt på" til at starte job.

10. aug. 2011

Den løvegule fra H&M


Som jeg skrev tidligere, er jeg blevet lidt hooked på den gule der dominerer efteråret hos rigtig mange designere dette efterår. Da en (lækker) trøje fra Acne typisk koster mellem 1100,- og 1300,- synes jeg måske det er en god ide at være lidt mere end bare "lidt hooked".....Derfor afprøver jeg farven med en strik fra H&M til 199,- Hvis jeg opdager, som jeg ret tit gør når det kommer til farver i min garderobe, at jeg ikke er helt så hooked alligevel, så kan min pengepung bedre klare afskeden. Den opmærksomme læser tænker nu "jamen ser jeg ikke to trøjer i dette indlæg, og er den ikke grå?" Og der er svaret "Jo, den er go´nok" Jeg synes faktisk denne strik er så fin, så da jeg så den i grå var det en køber. Grå går bare aldrig galt hos mig!

Going out!





I går var den "lille" familie ude og spise en hyggelig middag, som afslutning på en dejlig ferie. Jeg havde  min nye T-shirt kjole på, som jeg godt kan tillade mig at kalde årets udsalgsscoop. Kjolen er fra Barbara i Gongini, sat ned fra 1100,- til 300,-! I LIKE. Den er købt hos Steam i Køge, som er den fedeste butik jeg længe har set, og der var virkelig ikke en ting derinde jeg ikke kunne bruge NU!
Min søde og behjælpelige mand var dog ikke sen til at fortælle mig at "den da er gået op i halsen" men det er altså meningen.....
Kjole: Barbara i Gongini, Støvler: Bianco (Acne pistols lookalike) Armbånd: Yvonne Koné, Ring: Charlotte Lynggaard og Clutch: Friis&co.

Nyt hos Stylepaste.com

Lækkerier fra bl. Carven, Acne og Essie i fantastiske efterårsfarver. Det er ingen nyhed at jeg elsker sort og grå, men jeg kan mærke at den løvegule, som fylder meget hos Acne til efteråret, gror på mig. Jeg prøver det lige af med en sweater fra H&M til 199,- inden jeg springer ud i de kostbare Acne sager. Se mere på www.stylepaste.com

9. aug. 2011

Back to school....





Så er den ferie ved at være mere end brugt, og idag har jeg været i byen med mine piger og købe skole-gear. Nu ved jeg hvorfor jeg stadig mangler det første par Louboutin sko i min (forhåbentlig engang) kæmpe samling.....Det koster fandeme tæt på en tur til det ydre rum at sende 4 børn veludstyret i skole....Nå pyt med det, det bliver sku´nok snart "so last year" med de skrig-røde såler alligevel.....NOT! 
Jeg synes nu lige I skulle se min nye "darling" som Fru. Birger kalder sine favorit-items.....Tørklædet med snake-print kommer helt sikkert til at tilbringe mange timer om halsen på mig denne vinter.
Boots: Bianco, Jeans: Acne, T-shirt: Monki, Jakke: Munderingskompaniet og tørklæde: Malene Birger. Det trætte fjæs og sørgelige garn er helt mit eget projekt.....



8. aug. 2011

Stille søndag...




Endnu en bio-tur med ungerne denne gang for at se en af min egne yndlinge, nemlig Cars 2. En sjov film med fantastiske temaer....Både for børn og voksne...Win win!
Skirt: Zara, Strik: Zara, Balllerinas: Pretty Ballerinas, Clutch American apperal, Armbånd: Yvonne Koné. Solbriller: H&M og sidst men ikke mindst, min all-time favorit neglelak Rouge Noir fra Chanel.

6. aug. 2011

End of summer.


Sommeren går på held, og inden længe er det tilbage i skole.....Det er skønt med ferie, men det bliver nu dejligt at komme på arbejde igen. Vi har haft en dejlig lang sommerferie med en uge i nogle gode venners sommerhus ved havet, med vores nye hund. En skøn uge med mine forældre i deres båd. En masse regnvejr, men også dejlig mange solskindsdage. Har kamp-savnet min store datter, der har været 14 dage i Frankrig med bedste-veninden. Jeg nåede kun lige at nyde hende et par dage, inden de fløj til Bornholm. Bakke-tur med min yndlings svigerinde og svoger og deres søde piger som er sommer tradition og ungernes ferie højdepunkt. Tur på National museet (eller som Valdemar siger: Natioknaldhuset og se guldkornene) og Christiania, hvor der godt nok var en ung dame der fik en på opleveren.  Massere af Paradis ( is der efter min bedste overbevisning fortjener et par stjerner i Michelin guiden) sol, regn og afslapning. What more can a girl ask for?